TV

080420

hej på er pussgurkor!

Snart ska jag och se på TV men först ska jag dela ut hjärtan!!

Vänner
En äkta vän ska ge det stöd som du behöver. Om du behöver hjälp - så ska en vän försöka att ge dig den hjälpen. Är du ledsen så ska du kunna söka tröst hos en vän. Du är såklart tacksam för allt även om du kanske inte kan visa det, just då. Men dina vänner kommer få igen det du gav, men dom kanske måste ha tålamod.
Riktiga vänner - hjälps åt.
se upp!
Din vän kan svika dig när som helst.

Riktiga vänner får: 5♥ av 5♥. Vänner är en sak man inte kan leva utan.


Datorn
En dator kan du lita på - den ljuger aldrig. den ger dig möjligheter. den kan inte slå dig. Den ger dig en rolig fritid - när du int eär med dina vänner. (eller pluggar!!)
se upp!
allt på en dator är inte så himla bra. Som äldre gubbar blir medlem på t.ex lunar och säger sig vara 13 år och en "snygg" pojke, skriver till tjejer i 13 års åldern och bestämmer möte.. sen.. ni vet nog vad som kan hända.. här kommer ett exempel. Englas mördare (ni vet väl vem hon är?) försökte få kontakt med engla på det viset. (vilken hemsida är oklart) såklart anade inte engla något. han fick reda på att hon skulle cykla hem själv. Varifrån och när. så han kom och mötte upp henne. Sen ströp han henne. på grund av att hon sparkade till honom. Vem vet varför hon sparkade till honom. Han kanske frågade om hon ville följa hem, och hon blev rädd. så se upp med vad du gör och vem du pratar med! Kontakta en vuxen om det känns som att det är något skumt. Det kan verka överbeskyddande men det är för ditt egna bästa.

Datorn får: 4♥ av 5♥. Datorn ger dig möjligheter men inte alltid så bra möjligheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0