Otur, otur, otur...

Hej på er alla!

Den här veckan har verkligen varit världens värsta vecka!! (och den har bara börjat!!)

Först, i söndags så var jag & soma på badet. sen skulle vi o köpa saker på ICA. sakerna var i en tio kronors låda (flera av varje sort) så vi tog för typ 60 kr.. sen gick vi till kassan och då var det tyvärr en surtat vi gick till.. och hon sa att det var orginalpris på allt! Håller hon inte koll på sakerna där hon jobbar, eller?!

och så igår då, då var skolan just slut och Jag, Lanah och Lollo skulle köpa lite godis på hemköp. Gissa vad som hände där?! Bussen kom där utanför, och det var en gammal tant framför oss som var senil och räknade pengarna flera ggr!! (hon skulle ge 200 så hon gav typ tre 50 lappar, 2 tjugor och en tia. (och hon hade en hundring i väskan) så det tog en hel minut att BETALA!! Och sen så kom vi ut och ställde oss utanför bussens dörr.. Ja, vi tog fram busskortet och allt, men han som satt i bussen körde bara iväg!!

Och så idag så var det friluftsdag, och Jag, Soma och Lanah tog badhuset. vi skulle simma 20 längder. O_o
Sen när vi hade gjort det (nästan då, vi skippade typ 4 st) så gick vi och åkte i Blåa röret. (nästan samtidigt, vi väntade i typ 7 sekunder innan vi åkte, och man är ute på 13 typ) och sen när vi kom ner så vart vi utskickade!! PÅ GRUND AV ATT EN KILLE ÅKTE IN I SOMA!! Och VI blev utskickade!! Det var ju HAN som skulle ut, inte VI!!
Efter badet skulle vi spela Boul (eller hur det stavas) och såklart - vi missade bussen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0